Szolgáltatások


Letölthető ár és méret kalkulátor
tolóajtó ár és méret kalkulátor


Rendszerek


Szolgáltatások

Szaktanácsadás

Annak érdekében, hogy Ön sokáig élvezhesse az nálunk megvásárolt termékeket, teljes körű szaktanácsadással állunk rendelkezésére. Hosszú évek tapasztalata mondatja velünk, hogy a megfelelő rendszerek kiválasztása összetett feladat, a jó döntéshez a választék aprólékos ismerete szükséges.
Ahhoz, hogy Ön ésszerű döntést hozhasson, szükséges egyszer a megfelelő termékkínálat, melyben megtalálható az Ön igényéhez legmegfelelőbb vasalat rendszer. Szükséges továbbá a szakmai ismeret és a tapasztalat, gyakorlati tudás arról, hogy mit hova, hogyan lehet használni. Rátermett munkatársaink komoly szakmai gyakorlattal rendelkeznek úgy a belsőépítészet, mint a bútorgyártás területén, ezáltal maximálisan alkalmasak a tanácsadási feladatok ellátásához.
Munkánkat nagymértékben megkönnyíti az évek alatt kialakult és egyre bővülő termékkínálatunk, melyben széles méret-, forma-, szín és típusválasztékkal található.
Fontos számunkra, hogy olyan rendszert tudjunk ajánlani, ahol a tervezői szabadságnak nincsenek korlátai, ezért, ellentétben azokkal, akik minden munkájukhoz ugyanazt a "jól bevált" dolgokat használják, mi az Ön igényeihez is a megfelelő rendszert tudjuk kínálni.
Az újdonságokat, az új rendszereket minden esetben kipróbáljuk, megismerjük, így személyes tapasztalatunk alapján tudjuk azokat bemutatni Önnek.

Bemutatóterem

Termékeinkből igyekeztünk minél több típust bemutatni üzletünkben. Úgy gondoljuk, hogy a feladatot eredményesen hajtottuk végre és sikerült létrehozni az ország talán legtöbb tolóajtó rendszert bemutató szaküzletét.
Minden fontos rendszer életnagyságban vagy közel valós méretben tekinthető meg, próbálható ki.

Bemutatótermünk legkeresettebb alkalmazásai (a teljesség igénye nélkül):

  • gardrób-, bútor- és beltéri tolóajtók,
  • üveg beltéri és bútor tolóajtók,
  • Magic rejtett tolóajtó,
  • Diva Air tolóajtó,
  • Telescopic tolóajtók,
  • szinkron mozgású tolóajtók,
  • több féle típusú bútor és gardrób tolóajtó csillapító,
  • beltéri és bútor harmonikaajtók,
  • gipszkarton falba építhető tolóajtók,
  • ...

Néhány kép a bemutatóteremről:

Jöjjön el és tekintse meg kínálatunkat, hogy segíthessünk megtalálni az Ön otthonának, munkahelyének bármely helyiségébe leginkább megfelelő rendszert.

Szerelésre előkészített vasalatok

Igény esetén a kínálatunkban lévő termékeket szereléshez elő tudjuk készíteni, hogy Ön az Önnek ennél sokkal fontosabb tudjon foglalkozni. A szerelésre előkészítés magában foglalja a profilok alapos minőség ellenőrzését (karc és sérülésmentesség, mindenhol megfelelő eloxálási felület), a méretre vágást, a profilok kifúrását. Ezen kívül pontos betétanyag listát biztosítunk a szerelvények mellé, amit akár a megrendelést követően is el tudunk Önnek küldeni, hogy a szabászati munkákat már korábban elkezdhesse.

Kész toló- és harmonikaajtó gyártás

A saját gyártású és a forgalmazott termékekből vállaljuk kész ajtók összeszerelését.
Kész ajtó kínálatunkban megtalálhatók az alumínium keretes gardrób- és beltéri tolóajtók, üveg tolóajtók.